Inbrott??

Måste ju berätta om min helg!
i lördags jobbade jag hela dagen och Anders var i villemina på match så Alle var hos farmor och farfar tills jag slutade. Åkte hem och hade tänkt bjuda in oss på middag hos elin haha, vet att hon inte skulle säga nej :P
Men åkte hem och tänkte att vi kan ju värma en billys, så är det snabbt gjort. När vi närmar oss huset ser jag att köket är tänt och börjar tänka att de va konstigt, jag brukar inte lämna lamporna på. Vi kör upp på uppfarten och jag ser att de är nån där inne, Lite smått panik, NÅN ÄR I MITT HUS!!!!!!!!!!!!!! Kollar in igen och ser att de är Elin.
 
Går in och hela Elins familj är hos oss =) Snacka om överraskade!! Bordet var dukat, diskmaskinen uppackad och MATEN STOD KLAR!! Finns de ens så snälla människor i denna värld?! Kyckling faitas och burritos stod på menyn och det var hur gott som hellst.
 
TACK FINA VÄN FÖR ATT DU FÖRGYLLDE VÅR LÖRDAG!
Elin stannade på kvällen så vi hann prata om allt mellan himmel och jord.
På söndagen blev jag bjuden på bio =)
Bortskämd eller vad?

helg

Ja nu är helgen här (igen) och det är 30min kvar tills jag slutar. De 3 kommande helgerna har jag galet mycket inplanerat så jag ska faktiskt inte jobba =) Eller inte på jobben, har andra grejs som fotning, evenemang på a-s och lite annat =)
 
Mamma och pappa är i London, mamma  fyllde nämligen jämt igår =) Grattis gamling! ;)
 
Anders är borta hela dagen idag, vet inte riktigt vad jag å Alle ska göra. Jag hoppas han somnar tidigt så jag kan ha greys maraton haha.
 
Har glömt säga vad jag fick när jag fyllde år;
- hotellövernattning för mig och Anders (kanske blir en sväng till sthlm eller linköping)
-Ipad fodral
-Better bodies linne
-Köksvåg
-Kroppsvåg som mäter kroppsfett/muskler/vätska osv
-Pengar
-Presentkort på aqvaspa (ska färga ögonfransarna, Tjejpoäng?!)
-Ljuslykta att hänga
-Trasor
- Jätte fin tårta
- Sockar (tror Elin är less att höra mitt gnäll att dom alltid är slut, eller att det var en pik att jag är för omatchande ;)
-Bio ! Jag å Elin ska se Sune imorgon
 
Jag tror de var allt =) Mycket nöjd!!!!!
 
vad händer hos oss annars? Egentligen rullar dagarna på som vanligt. Alvin har haft en period när han inte velat bli lämnad på förskolan, tur de är världens finaste fröknar på hans förskola så nu har det börjat gå bättre. Han får följa kokerskan (som han är väldigt förtjust i) till köket på morgon och hjälpa till med frukosten. Och alla som känner Alvin väl vet att han älskar köket.
 
Innan jobbet hann jag in på stan och köpa lite mer kläder åt sötnosen, visar bilder på de sen! känns mig nöjd över fynden. Och snart är de min tur att köpa lite nya kläder, ska ha en party utstyrsel, så Elin ska hämta Alvin på dagis och sen ska de åka buss upp till stan för att möta upp mig efter jobbet! Ska bli kul, bara en vecka kvar. Tror elin kommer samla mycket plus poäng av Alvin efter de, han blir lyrisk bara han ser en buss och nu sla han få åka!
 

Min dag

snart är min dag slut. Blev en helt okej dag, det bästa var att Elin kom och överraskade mig på jobbet med tårta och paket =)
VÄRLDENS FINASTE OCH GODASTE TÅRTA
Tack tack bästa vän <3

Jag och lillebror

Vår fina kusin Helena tog bilder på mig och Petter som vi gav till mamma i födelsedagspresent =)

lite nytt

Alvin har tvär växt och var i storr behov av nya kläder. Hittade lite på rean idag :)


killen som ska doppa!




Bilder från Leos

Synd att de är så dyrt att vara på Leos, Alvin älskar det verkligen!! Få springa runt och leka och träffa massa barn.
Nu tar han sig upp till alla rutschkanor helt själv !!!! galet att han klättrar upp till den här;

dagen som ändrade mkt !!!

Första gången Alvin och Nellie träffade varadra
Nellie, Alvin, Moa
Snacka om att Alvin ser ut som en bjässe haha
Alvin och Nellie drygt 2 år senare

leos

sigge har just åkt ner, Alvin är påväg och Ted kan man skymta högst upp! galet att de tar sig upp själva


Kan det bli sommar igen. tack!

Anders och Markus
Mina fina pojkar

Bryggargatan

Idag ska vi äta på bryggargatan för första gången (och kanske sista, inte riktigt våran prisklass).

Hade en sån mysig morgon idag, ingen stress utan alla tre kunde ta det lungt och jag behövde inte åka förrän just efter kl11. Nu har jag strax jobbat kläder och får helg som nästan alla andra redan har!

var är allt folk?


Ensam i gym1 för tillfället. I omklädningsrummet satt två tjejer och pratade gravidkilon, lite roligt att lyssna på dom..


Onsdag

idag är det plugg, träning, plugg och träning som gäller. Måste klämma in mat där någonstans också!!!

Känns bra att kunna plugga och sen åka till gymmet för att testa :)



Oso

Specialagent Oso ska sova med alle varke kväll, igår hade även han blöja !


Söndag

Nu är helgen slut, och som vanligt går den för fort. V började med sovmorgon, 8:30 för att vara exakt =)
Låg kvar i sängen i en timme och kollade på barnkanalen innan vi klev upp och åt frukost.
 
Gjort bort min träning på fm för att sedan ha hela dagen med Alvin. Anders har varit bort sen kl 14:30 så vi fick ha en mysig söndag utan han.
 
Pappa har varit här och satt upp 2st skåp i data/fotorummet, blev väldigt bra! Hoppas på hinna städa undan där under veckan.
Vi var även där på Söndagsmiddag, som alla andra söndagar =) Lika gott som vanligt
För några dagar sedan skulle Alvin sova på golvet?! Tur han är lätt att flytta upp till sängen efter han somnat. Självklart ska OSO sova med han

julen påväg ut

Skönt att få bort tomtarna! !!


stressigt

Hinner knappt blogga nu för tiden. Idag har jag hunnit med att gymma, jobbat, fotat Chc styrelse och lagat 8 lunchlådor. Smidigt när mina coacher vill att jag ska äta samma lunch under en period, lätt att laga lådor :-)

Laddad som tusan för imorgon :-) Gym, jobb och sen gladiatorerna med Elin! känns bra att de börjar om, lite motivations tv på fredag kvällarna.


1a jobbardagen i år

Usch vilken dag, känns som jag varit på jobbet en vecka i sträck!!! nästan 12 timmars inventering, de är så sjukt tråkigt.. men nu är det över för i år.
 
Men det har inte bara varit tråkiga saker, idag fick jag mitt första matupplägg =) 2st proffs som har lagt upp min kost för att gå upp i vikt och bygga lite muskler. Känns väldigt spännande och just nu vill jag stå i köket och laga mat?! Inte ofta jag har den känslan. Så imorgon efter jobbet blir det handling och sen ska vi göra massa matlådor.
 
Är inte kul att jobba när jag vet att mina pojkar är hemma och vänta på mig.
 
Jag och Erik ska även göra ett nytt träningsprogram för kanotträningarna. Ska bli kul, kommer vara tabata inspirerat.

Nyårs

Vi hade en härlig kväll med Elin, Joel och Nellie. Enkel klädsel, inga måsten bara ta det lugnt och äta massa supr god mat som Elin lagat =)
Blev en kanon kväll
 
Vi började firandet med bobrace, barnen stortrivdes. Efter en timmes åkande gick vi hem till Elin & Joel och barnen fick äta middag, leka och tillslut mysa framför tv;n. Innan 19:30 sov båda två och vi kunde slappna av :P
 
Vi åt 3rätters (där efterrätten nästan hann bli på det nya året) och slappade i soffan med en film och lite tjatter. Jätte härlig kväll som vi måste göra om snart igen =)
 

RSS 2.0