Tisdag

Jätte skönt ute idag. Vi var hos Santa och David efter lunch. Alla barnen lekte och badade massor! Alvin var jätte snäll och lugn. Tänk om han alltid var så haha. Hann träna ett bra pass innan jag, mamma, Anders och Alvin träffades på torget för att se alla motorcyklar. Alvin följde mamma hem medan jag och Anders stannade och såg bio :)


Planer

Har funderat länge på att utbilda mig till PT (personlig tränare) men det finns inte på distans. Kollade runt lite idag och nu har det snabbkurser i både Luleå och Umeå! 2 veckors intensivkurs och sen är man klar =) Är jätte sugen att göra det under vintern.
 
Följde Anders på stan idag, han handlade lite linnen inför resan. Hittade en heldel jag skulle vilja ha, bla nya träningsskor på Stadium. Skulle kunna handla upp hela den affären :P
 
Surfar via mobilen (på datorn) för vårt internet vägrar fungera.. Kan därför inte lägga upp några nya bilder,
 
 

Timmar senare

Äntligen klar med kvällens redigering :) Vet inte om jag får visa nån av bilderna här så ni får inte se nån ikväll. Visar istället en mobilbild från kvällen.


Karin och Svea

Fotade söta Svea i fredags. Blev några fina bilder =)
Igår blev det bröllopsfoto, sitter och redigerar nu.. Hoppas nån blir bra!!
 
Ett smakprov på Svea fotograferingen

Glömde bild från örviken


Mobilbilder

Mysig middag på Bishops Arms med mamma. Hann förbi Örviken för att kolla på fotoplatser. Även några bilder från förmiddagsbadet i skatan


Lekparkshäng på morgonen


Notfiske

Igår efter middagen åkte jag, Alvin, mamma och pappa till bergsbyn för att kika på notfiske. Alvin tyckte det var jätte spännande att kika på de stora fiskarna och båtarna. Dit kommer vi åka igen!


träna med resultat

Dagens gym med Elin är klart. Gick helt okej, nästa gång är det monter mega passet som vi körde för nån vecka sedan =) Men då måste man ha rätt mycket tid, tog typ 2-2,5 timme!!!
 
Vi fotade lite idag, lite pinsamt men var bara en kille där och han såg ut att vara rätt inne i sin egen träning.
Armgång
Chins
Chins framifrån
Dips
Axlar
Inte så lätt att fota med mobilen, de blir suddigt direkt man rör sig...
 
Men träningen ger resultat, vilket såklart känns jätte skönt. Skulle kännas väldigt onödigt att spendera timmar på gymmet varje vecka och inte se nån skillnad alls?
Bjuder på denna före/efter bild...
vänster nu, höger för 3mån sedan
 
Nu är det nya mål att sträva efter.. Kommer vilja gå armgång efter hela takstegen på 360.. Det kommer ta tid! Om jag klarar det till jul blir jag as nöjd, tror dock jag kommer behöva lite längre tid..

Härlig morgon

Efter nästan 2 timmars mys i sängen är vi uppe och redo för frukost.
Som vanligt när det är löningsdag så betalas räkningarna det första vi gör, vill hellst ha dom vid sängen så jag kan göra det direkt jag vaknar. Kanske lite skadad :P
 
Verkar inte bli så bra väder idag. Anders ska iväg på golf och fest i afton, jag å Alve ska hänga med mamma å pappa. Vi ska på notfiske (om de heter så).
Innan Anders åker iväg ska jag på gymmet. Cirkelträning och intervall på löpband är dagens planer. Känner av rumpan nå fruktansvärt från igår, annars känns kroppen pigg !
 

Flottgrundet

Lite mer bilder från när Elin, Joel och Nellie hälsa på i flottgrundet
 
 

tisdag.

Man blir så dagavild när man är ledig, vet aldrig vad det är för dag!
Idag har det varit en helt underbar dag, först åkte hela familjen vattenskoter, fikade med lundbergs, sola och sen träning. Träningen var grym, kommer kännas imorgon.
 
Nu ser jag allsång på skansen, tycker det är ett bra program =) det är sommar!
Även vädret idag har varit underbart, det får gärna fortsätta såhär !

Skoter

Vattenskoter till båtmuseet! Där mötte vi upp Anders familj för fika :) Alvin hann även mata några fåglar och få en glass


Namngivning

Mot Sveas namngivning


Trött

Är jätte slut idag, halv sov 2 timmar på soffan innan middag. Väldigt passade att jag hade träningsfri dag idag!! Imorgon ska Anders kliva upp med Alvin. Äntligen min tur att få ligga lite längre :) Har inga nya bilder men har fått några som Markus har tagit i stugan.


Tusen tack

Alvin fick en 2års present av Emma, ett jätte tack till dig!


Marknad!

Verkligen mysigt med marknad! Jag, Alvin och Emma åkte till Byske för att kolla läget. Kollade runt bland alla utställare, käkade lunch och helt plötsligt hade de gått flera timmar. Alvin satt lugnt och stilla i vagnen och kollade på barnen, bilar och djur. Lite shopping blev det också. Väldigt nöjd att jag äntligen hittat en börs. Välbehövligt kan jag lova.


Morgon städning

Vi lät pappan i huset få en liten sovmorgon. Medan han sussa städade vi upp i förrådet, eller började i alla fall. Målet var att hitta mina Nike byxor, och efter ett tag var de återfunna :)


3 veckor kvar

2 veckor av semestern är nu gjorda, 3 veckor kvar. Känns som vi inte kommer hinna ett skvatt av de vi tänkt !
Idag har jag jobbat en stund, tränat, gått på stan och sen hem till pojkarna som låg i sängen och såg på film, vilka sötnosar dom är =)
I afton har vi plockat lite mer ogräs, sopat altan och busat i vattenspridaren.
 
I helgen blir det att vila så mkt som det går för nästa vecka väntar ett "träningsläger". Börjar med shopping i Luleå och sen 2pass på 360 under kvällen. Resten av veckan är det inplanerat 2pass/dag, LOVE IT!!
 
Här är poolen vi ska simma i om 2 veckor :D
KRETA here we come!!

Sol

Har verkligen varit härligt idag :) Skönt att hinna sola en stund varje dag. Anders är borta i afton så ska göra en tidig kväll. Har inga planer för morgondagen, ska gymma på morgon efter att jag kört in mamma till jobbet. Känner redan av benen från dagens pump pass!


Ute på tur

Jag och Alvin är ute och cyklar. Första stoppet var kanot udden och nu är vi i lekparken

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-1/2406900/images/2012/pic_50080bd4ddf2b36f9000060a.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-1/2406900/images/2012/pic_50080bd4ddf2b36f9000060a.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-1/2406900/images/2012/pic_50080bd4ddf2b36f9000060a.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-1/2406900/images/2012/pic_50080bd4ddf2b36f9000060a.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-1/2406900/images/2012/pic_50080be6ddf2b37fd40001c0.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-1/2406900/images/2012/pic_50080be6ddf2b37fd40001c0.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-1/2406900/images/2012/pic_50080bf39606ee0a0700018d.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-1/2406900/images/2012/pic_50080bf39606ee0a0700018d.jpg" class="image">


Bobby

Bobby car är en stor favorit just nu, är lite less att gå runt kvarteret för att han ska köra! Alvin ska nog önska sig en matchande släp till den när an fyller år


Varmt

Idag kommer de bli varmt och skönt! Sitter utanför banken och väntar att de ska öppna, vill ha tillbaka mina pengar. Hann träna innan, väckaren ringde 6:20. Snart blir de bad och sol, redan jätte varmt :)


Frissan

Färgat håret mörkare och klippt mig. De jag träffat tycker jag blev lik mamma och moster Britta :P Hann även med att träna med grabbarna innan de blev middag hos min farmor :)


Morgon

Efter storhandling på Coop har vi nu lagt oss i solstolarba medan Alvin sover. Efter lunch ska jag till frissan och sen träna. Har inte bestäm nig hur jag ska göra med håret, tror hon ska få fria händer. Kan ju inte bli värre än de är!


Stugan


bild

Hemma från en härlig tripp på flottgrundet.
 
Snart ska jag å Elin iväg på gymmet !
 

Flottgrundet

Äntligen är solen framme och de är underbart!


Lördag!

Vilken kanon lördag!!! Anders har spelat golftävling och placerade sig i mitten. Han var nöjd och glad när han kom hem för att snabb duscha och sen ut på party. Själv har jag hunnit med en sväng på stan med broder. Vi åt lunch på bryggargatan, bland de godaste jag ätit!! Vi träffade upp Elin och kilade runt i några affärer. Hann nästan bara hem och fick middagsfrämmande av Joel och Nellie ! Lite otippat men jätte kul. Barnen hann även med att bada. När Alvin sov (eller jag trodde han sov men efter 3 timmar visade de sig att han bara låg i saccon och tog de lugnt haha) så rensade jag bland alla mina kläder. Skänkt en sopsäck med kläder till behövande !


Sol

Vill ha sol imorgon! Det ser ändå lite lovande ut. Sprack upp lite i afton :) Elin har äntligen kommit hem och varit hos oss i afton!


Skoter

Oj så skönt att det äntligen börjar spricka upp. Sitter ute och njuter medan Alvin leker på gruset. Pojkarna har även kört vattenskoter idag. Den ena ännu mer eggad än den andra


Pippi pip pip

Jag och Jannike tog med oss små pojkarna till nordanå. Mata fåglarna och leka i lekparken var målet. Pippi fåglarna var helt klart höjdpunkten! Sen vi kom hem har Alvin pratar om Pippi mat, Pippi pip pip


Torsdag

Jag och Alvin har inget att göra idag, trist väder och känns som att ingen är hemma!!! Så om nån vill umgås med oss kan ni slå en signal :)


iPhone

Verkar fungera att blogga från mobilen igen, äntligen! Idag är det vila från träningen, har varit 3 bra pass tidigare i veckan :) Snart kommer både Elin och Anders hem, längtar!


Regning tisdag

 
 
Började dagen på gymmet. Ibland är pensionärer verkligen roliga, tycker dom gör det så bra att vara där flera gånger varje vecka. Så ska jag också bli!
Efter träningen åkte jag, Alvin, mamma och pappa till Kolviken för att hälsa på morfar och Astrid i husvagnen.
Vi stannade på fika och sen styrde vi bilen hemåt igen.
 
Alvin sover hos farmor och farfar i natt, jag har jobbat några timmar nu på afton (efter stängning). Ska bli skönt att sova hela natten.

Det blev en dag på stranden

 
Underbar dag =)

Solig morgon

Kl 07:00 och det är redan 17 grader =)
Bör kunna bli en kanon dag. Alvin är redan insmord i solkräm, badbyxorna frampackade.
 
I afton ska jag troligtvis testa indoor walking med Åsa. Är väldigt sugen att köpa ett klippkort på 360, hoppas de har några erbjudnanden efter sommaren.
 
I helgen har vi varit ute inprincip hela den vakna tiden, även ätit ute. Imorse när jag och Alvin skulle äta frukost bar han sin stol till dörren och tyckte vi skulle äta den ute =) Sötnosen!
Vi har även kikat på bilderna från helgen, Alvin sitter och pekar å säger båååt wrumm
 

Norrfällsviken

Hemma efter en mysig helg i Norrfällsviken.
Blev väldigt lyckat med bra väder, hyffsat snällt barn och trevligt sällskap!
 

2012-07-04

Vaknade upp med träningsvärk från hell, fattar inte hur jag kan ha så ont ?! Tycker inte jag gjorde något speciellt igår...men tydligen tog jag i mer än vanligt :P
Trotsade dock denna värk och tränade före jobbet.. trodde jag skulle avlida, låg uppe i loftet och tänkte: - Ne de här går jag, jag kommer inte kunna stiga upp.
 
Jobbet gick bra, men lite segt. Nu är det bara 1 dag och några timmars jobb kvar =)
Längtar verkligen!!!
Nästa vecka ska Anders till Kiruna, mån-fre. Vet inte riktigt vad jag och lillen ska hitta på.
Vid bra väder ska jag testa ta med han på stranden. Får se hur det kommer gå..
 
 

träna

Är verkligen jättw jobbigt att kliva upp på morgonen och åka på jobbet när pojkarna är hemma.
Men nu är det bara 2,5 dag tills jag är ledig =)

Dagarna rullar på och är väldigt lika varandra. Jobb, träning, mys med lillen, tv, sova.
Jag och Danne körde på 360 idag, verkligen jätte fräscht. Väldigt många fördelar, synd att det är så dyrt.
Ska frysa mitt kort i 30 dagar under hösten och köra där. Alltid bra med omväxling =)

Älskar verkligen att träna, känner mig alltid så glad efteråt och inte alls lika trött på kvällarna.

Det bästa av allt är att jag gått upp massa i vikt :D
Hur skönt som hellst


Stadsfesten

Vilken kanon helg ! Kul med stadsfest =)
Umgåtts med fina vänner, sett Maggio, Lars Winnerbäck och Dead by April.
Lite shopping, god mat och karusell (för lillen)
Laddade tjejer i publiken till Maggio
Jag och halva Elin :P
Jag och bror under Winnerbäck spelningen
Lasse
Lillen gillade karusellen! Han åkte även barn berg och dalbanan med Anders när dom var där själva
Idag var det äntligen fint väder. Så nya badbyxorna på, nya poolen fylldes och lillen trivdes

RSS 2.0