2 inlägg idag!

Varför går dagarna så fort, tur vi har hunnit med mycket!
Ätit lunch med krobbe, solat medan Alle sov, grabbarna åkte på badet med Nellie och Joel och då passade jag på att tvätta samt städa Alles garderob.
 
Nu har vi käkat middag, kycklingoch sallad =)
Till efterrätt: Hemmagjord sorbeglass (Avokado och hallon). Super lätt, nyttigt och gott! Tur Elin har många annorlunda recept :P
Imorgon är det dax för PT-gruppen igen, känns kul !!!
Lär bli jobbigt =D

Kommentarer
Postat av: Hanna

Jag svara ju under mina kommentarer, men vet inte om du visste det så skickar även svaret här ;)

Japp! Jag har helt slut. Jag var ju hemma med Ruben i 15 månader. Och under de 15 månaderna tog jag ut 5 dagar/vecka. Jag fick ju även Emils alla dagar (de som pappan får ge bort) för att kunna vara hemma längre. Emil har ca 30 dagar kvar att ta ut. Hade önskat att jag hade haft kvar! Men samtidigt var vi tvugna klara oss ekonomiskt då jag var hemma också :)
Men hoppas verkligen att ha mer över till nästa barn. Skulle vara sååå härligt att få vara hemma en hel sommar, och att Ruben fick vara hemma lite mer.

Jag kommer jobba nästan hela sommaren. Vi kommer åka till Gotland i Juli så där blir jag ledig i 9 dagar. Sedan kommer jag vara ledig de två sista veckorna i Aug innan skolan börjar om för att varva ner. Men är ju ledig varje helg också :)

2013-04-06 @ 21:10:40
URL: http://toookmama.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0